Midt i gata AS & digitale skilt

Hvordan Midt i gata har brukt digitale skilt for å skille seg ut og modernisere sine lokaler!
21. mai 2024 av
Midt i gata AS & digitale skilt
Skridr AV AS, Emil Christiansen Lia
| No comments yet

I Kirkenær, en liten bygd med litt over 1 200 innbyggere, ligger en Café og lunsjbar med navn "Midt i Gata". Med et ønske av å modernisere lokalene kom Midt i Gata i kontakt med vår samarbeidspartner AS Frankering og Kopiservice.  Det var lagt mye arbeid i oppussing av lokalene, men det lille ekstra manglet... 


NovoDisplay fra Vivitek

Med skjermer fra Vivitek har Midt i Gata AS fått et moderne utseende, levende bilder og friheten til å endre menyer, bilder og videoer uten å bruke masse penger på nye plakater! Levende bilder og videoer gir også muligheten til å vise frem maten på en detaljert og nydelig måte som gir matlyst til enhver besøkende. Skjermene kan enkelt bygges sammen, slik som på bilde, for å skape en sammenhenge vegg med informasjon, bilder eller videoer. Dette gir unike muligheter til å kunne trekke oppmerksomhet og skille seg ut fra konkurrenter!


NovoDisplay 55"
NovoDisplay 55" fra Vivitek.

Ønsket å fornye seg

Etter å ha invistert en god del tid og penger på oppussing av lokalene kom Midt i gata i kontakt med vår samarbeidspartner AS Frankering og kopiservice. Sammen så fant vi ut av hva som skulle til for å gi Midt i gata det lille ekstra.

Løsningen på dette ble tre stykk 55" NovoDisplays fra Vivitek. Digitale skilt gir et hav av muligheter, enten du vil vise frem menyen, maten eller merkevaren din. Kreativiteten er den eneste grensen! Dette ga restauranten et moderne utseende, et levende interiør og en enkel måte å skifte ut menyer og informasjon på.


Øker synligheten

Ikke bare kan du se kan skiltene fra alle vinkler i restauranten, men om du sitter ute har også skiltene god effekt. Gode digitale skilt gir økt synlighet overalt, og kan derfor påvirke alle som ser de. Spesielt om det er bevegelse på skjermen.

Digitale skilt har blitt en moderne måte uteliv og servicebransjen bruker til å spre informasjon, skape oppmerksomhet og gjør besøket til noe man kan huske.

Eieren kan selv fortelle om at disse skiltene har bydd på mer oppmerksomhet og bestillinger av rettene som blir vist frem.


Meny og bilder på digitale skilt

Mer enn bare digitale menyer

Fornøyde kunder kan fortelle at i tillegg til god mat, så gir de nye skiltenen en positiv opplevelse i form for av atmosfære, generellt inntrykk av lokalene og mat som ser fristende ut. 

Digitale skilt har en bevist effekt og gir 7 ganger bedre blikkfang enn standardplakater. Impulskjøp øker med 162% og gir 42% gjennomsnittlig salgsøkning.* 

 Digitale skilt er i tillegg et kostnadsbesparende tillegg. Man slipper å printe og bestille nye plakater til menyer, mat og arrangementer. Man kan enkelt endre innhold, slik at de passer til høytider, sesonger eller kampanjer. De bruker lite strøm, og kan forhåndsinnstille av-og på tider.

*(Kilde: POPAI (Point of Purchase Advertising Institute) og I-Open Environsell (USA) sin markedsundersøkelse i 225 kjøpesentra i USA.) 

Måtte ha en til!

Suksessen med digitale skilt ble så stor at Midt i Gata bare måtte ha en til! Denne gangen valgte de en 86", som både skal brukes til å vise informasjon, menyer og til streaming. Alle fire skjermene styres via NovoDS-Cloud programvaren, noe som gjør at alt kan styres fra en personlig enhet, enten du befinner deg i lokalet eller ikke.

Med NovoDS kan du enkelt opprette en felles eller flere separate spillelister, slik at du kan tilpasse innholde til hvor og hvordan skjermene henger. 

Midt i gata arrangerer også flere arrangementer der skjermen enkelt kan brukes til å skape atmosfære, uansett om det er quiz, konserter, julebord, selskap eller lignende! digitale skilt

86" Passer perfekt til større arealer med flere folk! Da får alle besøkende sett skjermen og innholdet tydelig, samtidig som den enkelt kan brukes som en forlenger av din personlige enhet, slik at rommet kan brukes til flere anledninger. 

86" Novodisplay
Innebygd Android operativssytem sørger for stor grad av brukervennlighet og kompabiltiet.

Om NovoDisplay

NovoDisplay er digitale skilt fra Vivitek. Disse skjermene trives like godt i portrett, som horisonalt, og kan enkelt styres med NovoDS- den innebygde digital skilting programvaren. Digitale skilt har i nyere tider blitt en revolusjon innen restaurant og utelivsbransjen ved å være en driftsikker, oppmerksomhetvekkende og ressursparende del av driften!

Trykk på knappen for å lære med om NovoDisplay.

Lær mer

NovoDisplay fra Vivitek
Logg inn to leave a comment
møterom byod møteromsløsninger microsoft teams room google meet room byoa mtr glassboard touch skjerm konferanse lyd yealink byom møteromsutstyr legamaster digitale skilt digtal signage kontrollrom