Skriðr? Hva betyr det egentlig?

Skriðr (med en sånn krøll på d'en) kommer fra norrønt og kan løst oversettes som fremgang, forover eller noe i den duren. 

Vi tror at teknologi hjelper til med å skape fremgang og fremdrift. Plusspoeng er at det både høres og ser kult ut som navn.

En distributør med litt futt

Vi er en distributør av hovedsakelig AV-teknologi innen møterom, skole og barnehage, kontrollrom og egentlig det meste innen lyd og bilde. Vi finner produkter som passer dine behov og hjelper deg å sette sammen løsningen du trenger. (Også ting som ikke går på strøm!)

Vi er opptatte av at produktene er av kvalitet, at våre partnere og kunder skal være trygge – og at vi alle bidrar til en bedre verden.

Les om bærekraft


Hvorfor velge oss?

Vi er spesialister på løsninger! Vi finner produkter som passer dine behov og hjelper deg å sette sammen løsninger du trenger. VI hjelper store og små, nye og etablerte.

Vi har et egent team med løsningsspesialister som reiser rundt for å bidra med montering, service, opplæring og vedlikehold. Dette er ekte hverdagshelter som sørger for kontinuerlig oppfølging og et resultat du kan glede deg over!

Vi er opptatte av at produktene er av høy kvalitet, men også servicen før, etter og underveis i prosessen!  Derfor har vi en service prosess som er rask og enkelt, samtidig som vi har de lengste garantiene på markedet. - Vi er stolte av kvaliteten vi levere og sammen med våre partnere jobber vi aktivt med miljø og en bærekraftig fremtid.

Ønsker du å bli forhandler hos oss?

Vi vil gjerne ha deg med på laget for å skape en bedre hverdag med teknologi.

Våre tjenester

Når du kjøper av oss, får du ikke bare produkter.  Vi leverer også tjenester for å gjøre opplevelsen bedre.

Prosjektering 

Er prosjektet stort eller lite - sammen kan vi gjøre befaringer og lage tilbud til dine kunder. Som partnere kan vi gjøre prosjektledelse og installasjon på store og små prosjekter.

Installasjon

Trenger du hjelp til å installere produkter hos dine kunder ? Våre montører jobber for deg og installerer og leverer løsningene du selger slik at du kan fokusere på dine kjerneområder.

Vedlikehold

Ønsker kunden jevnlig oppdatering og vedlikehold? Vi oppdaterer programvare og gjør vedlikehold for dine kunder og rapporterer tilbake til deg - slik at du alltid har kontroll på egne kunder.

Garanti

Din hverdag gjort enklere med enkel garantihåndtering.

Vår garanti sørger for at kunden din er raskt tilbake i drift ved at vi enten bytter det defekte produktet eller reparerer på stedet der det er mer hensiktsmessig.

Hjelp når det trengs

Noen står du fast og trenger hjelp. Det kan være med produkt, tilbud eller ting utenfor ditt fagområde. I portalen vår finner du svar på mange spørsmål og alle dine data og henvendelser. 

Og oss da - på telefon, chat og epost.

Kurs og aktiviteter

Kunnskap er et nyttig verktøy. Ta sertifiseringer, se webinarer, eller kom og få opplæring hos oss.  I Moss finner du våre kontorer med våre produkter klare til bruk. Ta med deg kollegaen eller kunden om kom!

Vil du ha tak i oss? 
Bruk gjerne vår chat nede i høyre hjørne.

hjelpa@skridr.no // 6910 9050


Hvem er folka?

Lars Petter Lilleng

Lars er produktansvarlig for våre elektroniske produkter, og dermed også innkjøp og logistikk. Lars hjelper deg med de tekniske utfordringene, og bistår med større prosjekter.

Han er også eier og den som etablerte firmaet i 2010. Lars Petter er utdannet allmennlærer, og har tilbrakt 22 år som lærer i ungdomsskolen•


Kjetil Eriksen

Kjetil jobber med våre partnere på salgsprospekter og jobber også med anbud. Kjetil har lang erfaring fra salg og er opptatt av du raskt får svar på det du lurer på. Kjetil har erfaring fra finans, og ikke minst mange år i forhandlerleddet. Kjetil er utdannet diplomøkonom.

Kjetil følger opp våre partere, og koordinerer aktiviteter vi gjør sammen.

Linn Marthinsen

Linn jobber med flere områder med våre partnere. Linn er spesialist på vårt analoge sortiment som tavler og akustiske flater og alt tilbehør. 

Hun jobber også med prosjektleveranser og koordinerer våre installasjoner og installasjoner, samt ettermarked/garanti. Linn er også en av våre eiere. Linn er en hands-on type, så har du et stort prosjekt fra oss - er Linn på plass i alle ledd.


Stian Tran

Stian er en av våre dedikerte produktspesialister! Stian bistår deg med installasjoner, oppsett og bistand på vegne av deg som partner. 

Stian har erfaring salg og kundeservice som har tar med seg inn for å bistå deg som partner.

Stian Rivedal

Stian er en av våre dedikerte produktspesialister. Det er Stian som monterer utstyr vi leverer for deg som partner, eller bistå med service/garanti. Stian stiller med en godt utrustet servicebil og er stort sett på veien hele uka. 


Emil Christiansen Lia

Emil er vår markedsføringspesialist (Head of Marketing).
Han er utdannet på BI i Oslo hvor han fullførte sin Mastergrad i 2022! 

Emil produserer vårt eget innhold, og tilrettelegger innhold for våre leverandører og partnere. Sammen vil vi tilby nyttig innhold og gode muligheter.

Ønsker du å bli forhandler hos oss?

Vi vil gjerne ha deg med på laget for å skape en bedre hverdag med teknologi.

møterom byod møteromsløsninger microsoft teams room google meet room byoa mtr glassboard touch skjerm konferanse lyd yealink byom møteromsutstyr legamaster digitale skilt digtal signage kontrollrom