Skap energi i møtet!

10. februar 2023 av
Skap energi i møtet!
Skridr AV AS, Lars Petter Lilleng
| No comments yet

Møtet er i gang!

Tunge hoder og gjespende mennesker... I nesten en time har du og teamet ditt sittet i et møterom og diskutert i det uendelige.

 Fokuset er borte og fra holdningen til kollegene dine å dømme har tankene deres forlengst forvillet seg mot helgen. 

Ikke et effektivt møte...det er bortkastet tid, er det ikke?!

Tid for å øke energien: tid for en "Energizer". Energigivere er korte aktiviteter som revitaliserer energien under et møte. Leter du etter morsomme måter å beholde oppmerksomheten på på en trening eller et møte? I denne artikkelen liker vi å dele 5 energigivere med deg. 


1. Fang opp energigiveren
Alle stå på, kast nå (på en fin måte!) en ball eller en annen liten gjenstand til møtedeltakere. Den som fanger gjenstanden får tur til å uttale seg og si sin mening om en sak. På denne måten engasjerer du lytterne på en livlig måte og holder deltakerne våkne, da de kan bli overrasket med neste tur til å snakke.

2. Visualiser meldingen din
I stedet for å bruke tekster eller verbalt formidle et budskap, bruk den visuelle hjernen. Grafikk tegnet for hånd hjelper deltakerne med å registrere informasjon. Tegn nøkkelpunkter for hånd mens du presenterer, bruk fantasien og forskjellige farger for å engasjere og nå møtets fulle kreativitet. Notater kan også skisseres i stedet for å skrives ned. Gjør det morsomt og kunstnerisk.

3. Velge sider?
Hvilken side er du på? Del rommet i to sider. Møtelederen vil rope ut valg. Deltakerne må flytte til den siden av rommet de velger. Hensikten er at deltakerne skal reagere raskt og gå etter sin første impuls.

4. La oss ta dette utenfor!
Er du i et lite møte? Velg å gjøre det til et vandremøte. Bevegelse frigjør endorfiner i hjernen din, noe som får deg til å føle deg bra og forbedrer kreativiteten din. Gå rundt og bidra til å utvide hverandres ideer og få tankene til å flyte. Vink farvel til å bare stirre ut av vinduet og si hei til aktivt samarbeid.
 
5. Samhandle
Sist, men ikke minst: I stedet for å la deltakerne lytte til budskapet ditt, gjør dem til en del av møtet. Legamaster har alle slags måter å bidra til å stimulere samhandling. Tenk på Emoticon-magnetene , som hjelper til med å umiddelbart visualisere statusoppdateringer. Å være en del av budskapet fører til reaksjon og interaksjon og – før du vet ordet av det – seansen flyter!

Samhandle

Legamaster har verktøy for å bidra til å stimulere samhandling. Tenk på Emoticon-magnetene , som hjelper til med å umiddelbart visualisere statusoppdateringer.
 Å være en del av budskapet fører til reaksjon og interaksjon og – før du vet ordet av det – energi!


Kom dere på bena!
Logg inn to leave a comment
møterom byod møteromsløsninger microsoft teams room google meet room byoa mtr glassboard touch skjerm konferanse lyd yealink byom møteromsutstyr legamaster digitale skilt digtal signage kontrollrom