Nytt partnerskap med AMC!

19. mars 2024 av
Nytt partnerskap med AMC!
Skridr AV AS, Emil Christiansen Lia
| No comments yet

Vi har gleden av å annosere  vårt nyeste partnerskap, nemlig AMCpro!

introduksjon

hvem er AMCpro?

Alt innen lyd

AMC Baltic ble etablert i januar 2008. De er produsent av høyttalere og elektronikk. Flere år har gått med til å etablere et moderne og fleksibelt selskap som opererer i et svært konkurransedyktig internasjonalt marked. Fra enkle takhøyttalere til EN54-sertifiserte høyttalere, fra miksingsforsterkere til avansert lydutstyr, fra lokale leveranser til etablering av internasjonalt distributørnettverk. AMC Baltic er nå en sterk internasjonal partner når det gjelder alle typer lydanlegg eller talevarsling. AMC-merket blir verdsatt i markedet for sin kvalitet og pålitelighet. 


Med over 10 års erfaring leverer AMC Baltic® de beste mulige løsningene og setter standarden for rimelig kommersielt lydutstyr på nytt. Med spesialisering innen offentlige høyttaleranlegg og andre kommersielle lydapplikasjoner dekker AMC behovene til ulike brukere og bruksområder over hele verden.

Vegg høyttalerer AMC
AMC trådløs mikrofon

Hvorfor AMC?

AMC er ikke bare en internasjonal annerkjent aktør innen lyd, men også greie folk! De fyller alle krav vi har om etisk handel, og de setter miljø høyt på agendaen. Les mer om  dette her.

Akkuratt som oss, er AMC også eksperter på løsninger og sammen  kan vi nå tilby det beste markedet har å by på. AMC har komplette løsninger som passer til store og små, og har gjennom sitt arbeid referanser fra blant annet store sportsarenaer, kjøpesentre, hoteller og offentlige bygg.

Sammen ønsker vi å gi det norske markedet er kortere vei til eksepsjonell lyd til en rimelig penge.Hva de står for

Enkelhet

"Alle våre produkter er enkle å installere og bruke. På grunn av fleksibiliteten i våre hus, kan høyttalere raskt og enkelt monteres i tak eller vegger. Mange av våre enheter (som høyttalere, forsterkere og forforsterkere) bruker Phoenix-kontakter, noe som gjør det enkelt å koble til utstyret vårt uten spesialverktøy, og dette sparer tid ved installasjonen. Våre produkter smelter inn i en rekke moderne interiører og blir en integrert del av arkitekturen. For enkelhetens skyld er hovedkontrollene for elektronisk utstyr plassert på forsiden og er merket med tydelig forståelige symboler, mens kontrollene for profesjonelt bruk er plassert på baksiden. Vi hjelper installatører ved å trykke de viktigste tekniske parametrene på produktboksen og etiketten, noe som gjør valg og installasjon enklere og unngår feil. Våre profesjonelle lydmusikkspillere vil spille av filer fra USB-flash og SD-minnemedier."

Reabilitet

Våre produkter vil gi jevnt gode resultater, selv om de brukes 24/7. Enkelheten i design, bruk av bare premium leverandører for våre minimum bevegelige delkomponenter, gir vårt produktsortiment fordelen når det gjelder pålitelighet. Høyttalerkabinetter er laget av høykvalitets ABS-plast. Forsterkere og spillere er ekstremt motstandsdyktige mot støv og høye temperaturer, og overbelastningsbeskyttelseskretser er innebygd i nesten hver enhet. Alt dette, kombinert med en sjelden påkalt garanti, gir forbrukeren total trygghet. Våre 10 års erfaring med å tilby profesjonelle ingeniørløsninger gjør det mulig for oss å levere de mest pålitelige enhetene til lydbransjen. Våre produkter er like komfortable inne eller utenfor en bygning; de er i stand til å bli kjørt hardt hvor som helst. Vi vet dette fordi vi konstant tester dem i laboratoriet og i den virkelige verden.

Lønnsomhet

Vi er i stand til å opprettholde en enestående pris-til-kvalitet-forhold ved å selge i store mengder, noe som gjør det mulig for kostnadene våre å være mer konkurransedyktige sammenlignet med våre konkurrenter. På grunn av denne salgsstrukturen, sammen med et fantastisk produktutvalg som tilbyr en komplett løsning, er vi mer attraktive for store installasjons- og byggefirmaer. Til syvende og sist sparer vi kundene våre penger. For det dynamisk utviklende lydmarkedet er AMC Baltic i stand til å tilby et kontinuerlig oppdatert produktsortiment, noe som gir en fordel for distributørene våre i det konkurransedyktige markedet.

Kontakt oss for å vite mer om hvordan vi kan løse dine behov eller for mer informasjon! 

Logg inn to leave a comment
møterom byod møteromsløsninger microsoft teams room google meet room byoa mtr glassboard touch skjerm konferanse lyd yealink byom møteromsutstyr legamaster digitale skilt digtal signage kontrollrom