Møterom

Store, små, smarte og dumme møterom. Alt fungerer.

Kontakt oss


Møterom uten alt det plagsomme.


Et møterom bør være funksjonelt og komfortabelt for å sikre en god brukeropplevelse. Komfort er viktig for produktiviteten og samarbeidet, og derfor bør sitteplassene være romslige nok til å romme alle deltakerne og gi tilstrekkelig støtte.

Ta hensyn til teknologien som skal brukes, når du planlegger utformingen av rommet. Forventes det videokonferanser? I så fall må du sørge for at det er god plass til utstyret, og at det er god sikt mellom deltakerne i de ulike endene av bordet. Sørg også for at det er lett tilgang til strømuttak for bærbare datamaskiner eller nettbrett som kan bli brukt under møtet.


Bli forhandler

Kartlegging

Sammen kartlegger vi behov, ønsker og gjør befaring til ditt møterom.

Tilbud og forslag

Vi setter sammen et skreddersydd løsningforslag.

Gjennomgang

Vi går igjennom løsningsforslaget. 

Installasjon

Møterommet ditt monteres og installeres!

Vedlikehold

Vi sørger for at ditt møterom er 
oppdatert og fungerer optimalt.

Møteromsskjerm

Skjermer du kan se på – og skjermer du kan ta på.

​Skjermer er nyttige i møter og kan bidra til å vise informasjon eller dokumenter for deltakerne. Vurder hvor stor skjermen bør være, og om rommet er stort nok til at den kan være interaktiv.


God lyd kan være forskjellen på et godt og et dårlig møte.

Akustikken i et møterom bør også tas i betraktning. Lydisolerende materialer som tepper, polstrede stoler, gardiner og akustiske paneler kan bidra til å redusere etterklangstiden og forbedre lydkvaliteten. God lydkvalitet kan være avgjørende for et godt møte.


Møteromsutstyr

Ønsker du å bli forhandler hos oss?

Vi vil gjerne ha deg med på laget for å skape en bedre hverdag med teknologi.

Whiteboard

Whiteboard-tusjer og gule lapper

​Tradisjonelle hjelpemidler komplementerer digitale møterom og gjør dem mer allsidige og stimulerer ofte kreativitet da det noen ganger er friere analogt.


Tradisjonelle hjelpemidler som tavler, gule lapper, oppslagstavler kan bidra til å lette idédugnader eller problemløsningsdiskusjoner ved å gi deltakerne et sted å holde styr på ideer og visualisere løsninger. 


Innovasjon med lean, agile og scrum

​Lean og agile er en tilnærming til arbeid som fokuserer på rask utvikling, kontinuerlig forbedring og samarbeid i team. Det legges vekt på fleksibilitet, innovasjon, kundefokus og raske tilbakemeldingssykluser for å sikre at produktene oppfyller kundenes behov raskere og mer effektivt. 


Prinsippene for lean og agile kan brukes i en rekke sammenhenger, blant annet innen produktutvikling, prosjektledelse, prosessforbedring og organisasjonsdesign. Gode verktøy og gode møterom vil bidra til at disse sesjonene vil bli effektive, morsomme og produktive.

glassborad og whiteboard

Ønsker du å bli forhandler hos oss?

Vi vil gjerne ha deg med på laget for å skape en bedre hverdag med teknologi.

møterom byod møteromsløsninger microsoft teams room google meet room byoa mtr glassboard touch skjerm konferanse lyd yealink byom møteromsutstyr legamaster digitale skilt digtal signage kontrollrom