Lyd og bilde for skole og barnehage

I en stadig mer digital hverdag er det viktig med gode AV-løsninger for skole og barnehage.

Kontakt oss


Teknologi for både voksne og barn


I dagens digitale tidsalder er det ingen tvil om at teknologi og AV-løsninger spiller en avgjørende rolle i utdanningens verden. Gjennom gode løsninger kan vi åpne dører til engasjerende læringsopplevelser som fanger oppmerksomheten til unge sinn og inspirerer dem til å utforske, skape og forstå verden på helt nye måter. Gode AV-løsninger for skole og barnehage innebærer gode brukeropplevelser for både voksne og barn.


Bli forhandler

Kartlegging og pedagogiske føringer

Sammen kartlegger vi behov, ønsker og gjør befaring. Vi blir enige om pedagogiske føringer til løsningen.

Tilbud og forslag

Vi setter sammen et skreddersydd løsningforslag.

Gjennomgang

Vi går igjennom løsningsforslaget. 

Installasjon

Løsningen din monteres og installeres!

Vedlikehold

Vi sørger for at ditt møterom er 
oppdatert og fungerer optimalt.

Lyd og akustikk for skole og barnehage

I skole og barnehage er godt bilde og god lyd vesentlig. Det er viktig at alle kan se og høre godt – det er forutsetninger for læring. 


Det medfører at lydutstyret må være tilpasset formålet, og at du ikke nødvendigvis kan bruke det samme utstyret som er tilpasset et hjemmemiljø eller et miljø som har fokus på musikk – Det er tale som oftest i bruk av voksne og barn, på video, fra digitale verktøy m.m. 


Vi vet at god lyd gir mange gode effekter som økt forståelse, mindre uro, mer læring.Bruk av bilde og skjerm i skolen og barnehage

​Det andre vesentlige verktøy er oftest bilde, og i skolen og barnehage typisk i form av interaktive skjermer, projektorer eller vanlige skjermer. Her er ofte de vesentlige momentene størrelse og basisfunksjonalitet, lysstyrke, administrasjonsløsninger og garanti/levetid. 

Et samspill mellom lyd og bildeløsninger er åpenbart viktig, og må man prioritere er nok trolig god lyd faktoren som vil slå best ut.

Ønsker du å bli forhandler hos oss?

Vi vil gjerne ha deg med på laget for å skape en bedre hverdag med teknologi.

Digitalt og analogt samspill for bedre pedagogisk tilnærming

Kombinasjonen av tavler og digitale flater er like vesentlig i skolen og barnehage som andre steder vi samarbeider og jobber. Digitale og analoge verktøy fungerer ofte best sammen.


Tavler og skjermer dikterer ofte «retningen» på et rom, og hvordan rommet innredes. Det er lurt på tenke hvordan man pedagogisk vil jobbe og utnytte et areal og så møblere digitale og analoge flater for å støtte oppunder det pedagogiske arbeidet – og ikke motsatt.


Ønsker du å bli forhandler hos oss?

Vi vil gjerne ha deg med på laget for å skape en bedre hverdag med teknologi.

møterom byod møteromsløsninger microsoft teams room google meet room byoa mtr glassboard touch skjerm konferanse lyd yealink byom møteromsutstyr legamaster digitale skilt digtal signage kontrollrom