Full kontroll med Userful!

Userful´s infinity plattform gir deg total kontroll enten det er lokalt eller globalt.
4. juli 2024 av
Full kontroll med Userful!
Skridr AV AS, Emil Christiansen Lia
| No comments yet

Userful spesialiserer seg i markeder som krever sentraliserte knutepunkter der overvåking, sanntidsdata, koordinering, varsling og beslutniger må taas. Med Userful så får disse komplekse operasjonene en ganske enkel måte å drive på. 

Userful er ikke bare forbeholdt de aller største, eller de mest alvorlige bedriftene, men brukes også av blant annet Kartverket, svømmehaller, kjøpesentre og mange andre steder som krever et felles sted der informasjonen samles og deles ut videre.

Sammen med Userful kan vi gi deg og din bedrift full kontroll over hva som helst, hvor som helst. 

Userful

Infinity plattform

Enkel styring lokalt eller globalt

Med innebyde AV applikasjoner som er laged med tanke på IT-standarder og protokoller får bedriften muligheten til å dele, kontrollere og redigere alt av innhold på virken som helst skjerm.

Userfuls administrasjonsmodul er det sentrale knutepunktet som gjør det mulig for administratorer å ha full kontroll over plattformen, inkludert brukere, enheter, tilgangskontroll, overvåkningsdashboards og mye mer.


Les mer


Moderne operasjonssentere

Userful har en quad-play løsning for moderne kontrollrom og er den eneste i bransjen med AV over IP-plattforms for videovegger, operatørsystemer, krigsrom eller nødmeldinger i stor skala.

Userful inneholder derfor en hel rekke med AV-applikasjoner som gir bedriften økt kontroll, samtidig som den gir en enklere arbeidsflyt og tilrettelegger for enklere samarbeid.Hva er AV over IP-systemet?

AV-over-IP (Audio-Visual over Internet Protocol) er en teknologi som overfører lyd- og videodata over standard nettverksinfrastruktur, som Ethernet, i stedet for tradisjonelle AV-kabler.

 Denne teknologien gir betydelige fordeler som skalerbarhet, fleksibilitet og kostnadseffektivitet. AV-signaler kan sendes over lange avstander uten signaltap, og systemene kan enkelt integreres med eksisterende IT-infrastruktur. Selv om AV-over-IP krever høy båndbredde og kan være komplekst å sette opp, er det en ideell løsning for miljøer som kontrollrom, konferanserom, utdanningsinstitusjoner og underholdningsarenaer, der behovet for fleksibel og effektiv AV-distribusjon er stort.


Bruksområder

Infinity-plattformen kombinerer programvare-definert fleksibilitet, en skalerbar infrastruktur og sentralisert styring for å levere en løsning som optimaliserer ressursbruk, forenkler implementering og administrasjon, og reduserer avhengigheten av tradisjonelle maskinvarekomponenter.

Hvorfor Userful?

Brukervennlighet

Hele plattformen kan styres fra ett enkelt sted, og en enkel skjerm. Noe som gir full kontroll. De innebygde AV-appene forenkler arbeidet, og samler alt på ett sted.

En allsidig plattform

Userful inneholder en komplett pakke med intergrerte AV-applikasjoner, som kan utvides til å støtte ulike behov. Plattformen kan levere innhold til hvilken som helst skjerm, hvor som helst globalt.

Sikkerhet

Plattformen bruker en sikkert lukket nettverks modell ( Air-gapped model) som integreres med dine eksisterende sikkerhets tiltak. Den støtter også SAML og LDAP for rolle-basert tilgang.

Fleksibel implementering

Userfuls unike arkitektur med mikrotjenester, støtte for 1-N-Servere og virtualisering gir bedriften enorm fleksibilitet. Dette kan implementeres lokalt eller fra et fjernt data-senter.

TCO ( Total cost of Ownership)

Userful senker TCO ved å frigjøre bedriften fra å møtte stadig fornye maskinvare og støtte.

Avanserte intergrasjoner

Userful støtter et teknologisk økosystem gjennom bransjepartnerskap og sitt API, noe som gir sømløse intergrasjoner og ende-til-ende interopabilitet.


Ta kontakt for for en uforpliktende prat!

Logg inn to leave a comment
møterom byod møteromsløsninger microsoft teams room google meet room byoa mtr glassboard touch skjerm konferanse lyd yealink byom møteromsutstyr legamaster digitale skilt digtal signage kontrollrom