Vivitek lanserer markedets desidert beste projektorsserie!

D9000Z serien er laget for store rom & arenaer, der man virkelig kan imponere publikum.
4. juli 2024 av
Vivitek lanserer markedets desidert beste projektorsserie!
Skridr AV AS, Emil Christiansen Lia
| No comments yet


D9000z-Serien er laget for de store arenaene, både med tanke på imponerende kvaliteter, men også med hvor enkelt den kan styres. Projektorene er enkeltbrikke DLP-laserprojektorer konstruert for å omdefinere glans og innovasjon i projeksjon av store lokaler. Innstilt på å revolusjonere projeksjon i krevende miljøer, er D9000Z-serien designet for sømløs integrasjon og kontroll, og tilbyr uovertruffen operasjonelle funksjoner samtidig som den setter en ny standard for ytelse og allsidighet.E

Vivitek D9000z

Markedsledene lysstyrke

 Konstruert med fleksibiliteten for å møte de ulike behovene til store arenaer – alt fra store auditorier til utendørs arenaer og oppslukende kartapplikasjoner – leverer D9000Z-serien opptil 27 000 lumen med lysstyrke. 

Dette sikrer at projektorene gir den beste balansen mellom eksepsjonell klarhet og levende farger, på tvers av et bredt spekter av bruksområder og miljøer. D9000Z-serien bruker den nyeste strømforsyningsteknologien og laserlyskildeeffektiviteten for å redusere strømforbruket og dermed driftskostnadene.


Levende fargegjengivelse

Gitt Viviteks ekspertise innen enkeltbrikke DLP laserlyskildedesign, der en blå laser - kombinert med et høyytelses fargehjul - er ansvarlig for best fargegjengivelse, kommer D9000Z-serien med en ekstra RØD laser for å øke bildeopplevelse til uovertruffen nivåer. Denne lyskildedesignen utvider fargespekteret, noe som resulterer i mer levende og naturtro bilder.


Laserprojektor Vivitek D9000z

Unik bildebehandling

D9000Z-serien har en avansert IC med funksjonalitet for de-interlacing, skalering, forvrengning og kantblanding for å minimere forsinkelser og dermed latens. I tillegg støtter den geometriske justeringer som vegghjørnekorreksjon og linearitetskorreksjon, nålepute og tønne samt horisontal og vertikal keystone-korreksjon. 

Med D9000Z-serien kan brukere være trygge på at det visuelle alltid vil bli presentert i best mulig lys, slik at du får et fengslet publikum og maksimeret effekten av budskapet.


Enkel styring og administrasjon

 Viviteks PJ-Control-programvare er et brukergrensesnitt for å sette opp enkelt- eller flere projektorer for best mulig skjermtilpasning. Dette forkorter installasjonstiden og hjelper til med å administrere de installerte projektorene eksternt. ViviCam-appen er et smarttelefonbasert autokalibreringsverktøy og hjelper til med å enkelt justere flere projektorer, enten det er i kantblanding, vridning eller stableinstallasjoner. I tillegg balanserer den fargene for en sømløs bildeopplevelse. 

For systemintegratorer i utleie- og stasjonsmarkedet tilbyr D9000Z-serien fleksibiliteten til å angi og administrere leieperioder eller ulike lysstyrkenivåer for å dekke flere bruksscenarier.

 "D9000Z-serien vår representerer et betydelig fremskritt innen projeksjonstilbud for store spillesteder," sa Holger Graeff, daglig leder, Vivitek EMEA. "Med sin enestående lysstyrke, bildekvalitet og enkle installasjon og kontroll setter D9000Z-serien en ny standard for glans og fleksibilitet i bransjen."

Les mer om PJ-Control her​​

Pj-Control system Vivitek
Logg inn to leave a comment
møterom byod møteromsløsninger microsoft teams room google meet room byoa mtr glassboard touch skjerm konferanse lyd yealink byom møteromsutstyr legamaster digitale skilt digtal signage kontrollrom