Gi arbeidsplassen det lille ekstra med Plantefryd!

Sammen med Plantefryd leverer vi alt du trenger for møterom, showrom eller bedriften generelt.
4. juni 2024 av
Gi arbeidsplassen det lille ekstra med Plantefryd!
Skridr AV AS, Emil Christiansen Lia
| No comments yet

Vi er stolte av å kunngjøre vårt nye samarbeid med Plantefryd, en ledende utleier av planter. Dette partnerskapet kombinerer vår ekspertise innen AV-utstyr med deres unike planteutleietjenester for å skape enestående miljøer i arbeidsplasser, møterom og offentlige rom. Dette er et samarbeid som gir oss en unik mulighet til å kunne tilby Hvem er Plantefryd?

Plantefryd er et oppstartsselskap med fokus på bærekraft og med en sosial- og sirkulærøkonomisk forretningsfilosofi.

Plantene dyrkes frem hos lokale gartnerier og designmøbler bygges lokalt, med godt håndverk og i høy kvalitet for å kunne repareres eller restaureres ved behov. Plantekarene er produsert i resirkulert plast. Plantefryd har blant annet en samarbeidspartner ved gartneriet på Jeløya, her i Moss. Så et samarbeid med Plantefryd bidrar også til ønsket vårt om å støtte andre lokale foretak!

I likhet med Skridr så deler de verdier innen bærekraft, miljø og inkludering. Noe som gjør dem til en indeel partner for oss.

Kjøper du en plantevegg får du pant når du returnerer den- og om du leier den, vil vi etter endt leieperiode produktet gjenbrukes hos nye kunder. 

Plantefryd er sertifisert Miljøfyrtårn og sertifisert i Sosial Profil Asker, samt medlem i Grønt Punkt.

Vi i Skridr og Plantefryd deler de samme visjonene og verdiene, og verdsetter partnerer med samme fokus. Selvom vi leverer ulike varer, ser vi muligheten våre produkter har til å komplimentere hverandres.


Hvorfor planter?

Ifølge Norges miljø-og biovitenskapelige universitet, NBMU (2002) gir planter på arbeidsplassen redusert stress, økt trivsel, bedre arbeids-og luft miljø, økt produktivitet og mindre sykefravær.

Ikke bare har dette fått oss til å invistere i våre egne kontorer, men også fått oss til å se muligheten blant andre når vi er ute å befarer, monterer eller leverer. 

Sammen med Plantefryd kan vi derfor å kunne gi det lille ekstra etter at vi har montert møterom, hengt opp digitale skilt eller gjennomført en service avtale!

integrere planter i arbeidsmiljøet gir mange fordeler, fra forbedret luftkvalitet og økt produktivitet til redusert stress og bedre humør. Ved å skape en grønnere arbeidsplass kan bedrifter ikke bare forbedre de ansattes helse og velvære, men også oppnå høyere effektivitet og tilfredshet blant de ansatte.

Disse fordelene viser hvorfor et samarbeid som det mellom Skridr.no og Plantefryd kan være så verdifullt, ved å kombinere teknologiske løsninger med naturlige elementer for å skape mer bærekraftige og produktive arbeidsmiljøer.


Skridr x Plantefryd!

Teknologiske Skjermer med Grønne Elementer Ved å integrere levende planter fra Plantefryd med våre interaktive skjermer og møteromsløsninger, kan vi tilby miljøer som er både teknologisk avanserte og naturlig beroligende. Planter kan plasseres strategisk rundt skjermer, eller vi kan bruke plantevegger som bakgrunner, noe som skaper en produktiv og harmonisk atmosfære.

Digitale Skilt og Planter: Våre digitale skilt kan nå leveres med grønne elementer som forbedrer både estetikk og miljø. Plantefryd sørger for vakre planter som omkranser våre digitale skilt, noe som ikke bare tiltrekker oppmerksomhet, men også skaper en hyggeligere opplevelse for besøkende i butikker og offentlige rom.

Smarte Kontorlandskap: Vi ser også frem til å implementere sensorbaserte miljøer som overvåker og justerer belysning, luftkvalitet og temperatur. Sammen med Plantefryd kan vi inkludere planter som naturlig forbedrer luftkvaliteten. Sensorer kan gi tilbakemeldinger om plantenes behov, og vi kan integrere disse dataene i våre eksisterende systemer for et smartere og mer bærekraftig kontor.

Eventer og Utstillinger: På messer og konferanser kan vi nå tilby komplette standløsninger som inkluderer både vårt avanserte AV-utstyr og Plantefryds vakre planter. Disse standene vil skille seg ut ved å kombinere teknologi og natur på en unik måte, noe som gir bedrifter en konkurransefordel ved å tiltrekke seg flere besøkende.

Fremme Bærekraft: Dette samarbeidet understreker vår forpliktelse til bærekraft. Ved å kombinere energieffektive skjermer med luftforbedrende planter, kan vi demonstrere hvordan teknologi og natur kan integreres for å redusere karbonavtrykk og fremme velvære. Våre løsninger er designet for å være både estetisk tiltalende og miljøvennlige.

Lær mer

Plantene og hyllene kommer i ulike farger, størrelser og former. Dette gir oss muligheten til å kunne skape unike lokaler der du med glede kan ta med deg besøkende og kunder!  En velfungerende arbeidsplass fylt med nye teknologier og grønne planter vil definitivt skape et positivt inntrykk hos både besøkende og ansatte.

Planter og kasser til alle behov

Logg inn to leave a comment
møterom byod møteromsløsninger microsoft teams room google meet room byoa mtr glassboard touch skjerm konferanse lyd yealink byom møteromsutstyr legamaster digitale skilt digtal signage kontrollrom