Legamaster 1% for planeten

- Ledende innen kontortilbehør og bærekraft.
5. april 2024 av
Legamaster 1% for planeten
Skridr AV AS, Emil Christiansen Lia
| No comments yet

Miljøbeskyttelse og bærekraftig handling har vært fast forankret i Legamasters og edding Group sitt selskaps-DNA siden selskapet ble grunnlagt, for å gi fremtidige generasjoner sjansen til en god fremtid. Dette er også en av hovedgrunnene Legamaster er en av våre stolteste samarbeidspartnere. Med Legamaster Evolve serien startet Legamaster noe ingen andre hadde gjort før. 

 EVOLVE og 1% for planeten

 En veldig spesiell egenskap ved EVOLVE-skjermene er 1% for planeten-sertifiseringen. Som en del av denne sertifiseringen donerer Legamaster 1% av omsetningen generert fra EVOLVE salget til 1% for planeten-stiftelsen for å støtte bærekraftighet og miljøvernprosjekter over hele verden. 

Målet er å forberede en fremtid for barna våre. En fremtid som vi alle har ansvar for. Med medlemskapet i 1% for planeten kan vi gi tilbake en del for en fremtid som er verdt å leve.

Produkter med tanke på miljøet

Legamaster Evolve 86

Enegibesparende

EVOLVE bruker i gjennomsnitt 30-40% mindre strøm enn sammenlignbare produkter på markedet. I løpet av levetiden til en EVOLVE-skjerm kan omtrent 2000 euro i strømkostnader og mer enn 2 tonn CO2 spares.

Levetid

EVOLVEs panel har en langvarig levetid på 50 000 timer.

Sikker

EVOLVEs berøringsoverflate er laget av etset sikkerhetsglass, hvis refleksjonsreduserende egenskaper ikke slites ut selv ved intensiv bruk.

Moderne

Operativsystemet Android 11, som kan holdes oppdatert via OTA-oppdateringer, er for øyeblikket det mest fremtidsrettede systemet.

Også med andre produkter imponerer Legamaster

"Canvas of sustainability" er tavler designet med tanke på miljø og bærekraft. 

Midt i Lochem, ved hjertet av Legamaster, tenker de stort. Med lokal produksjon som er i tråd med SDG-målene, baner de vei for en bedre fremtid.

Forvandle åpne rom til lekeplasser for sinnet med de nye, gjenoppfunnede Wall-Up og Essence whiteboard-panelene. De er lettere, mer elegante, med effektiv oppheng og EU Ecolabel-sertifisering. En perfekt blanding av innovasjon og bærekraftighet i ett.

Hver tavle forteller en historie - din historie.

Oppdag mer

Logg inn to leave a comment
møterom byod møteromsløsninger microsoft teams room google meet room byoa mtr glassboard touch skjerm konferanse lyd yealink byom møteromsutstyr legamaster digitale skilt digtal signage kontrollrom